Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat timp se foloseste biberonul?

Raspuns mamica: "Cat puteti folosi un biberon? Depinde de calitatea lui si de cat de bine este sterilizat. Cele mai de calitate biberoane sunt cele de la Avent - si biberoanele, si tetinele si sterilizatoarele. In general, un biberon il puteti folosi cam o luna - oricum va trebuie alt gramaj si alta tetina, in functie de varsta copilului."

Raspuns mamica: "Daca te referi la pana la ce varsta poti folosi un biberon la copil, atunci clar pana la maxim 2 anisori ca apoi nu o sa mai scape de el niciodata, decat foarte ,foarte greu. Daca te referi la durata de folosire atunci cred ca il poti folosi mai ales daca este din sticla cam 2 luni, dupa care il arunci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.