Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce metoda folositi pentru detoxifierea organismului?

Raspuns mamica: "Cat mai multe legume si fructe. Asta este perioada cea mai indicata a anului... primavara... si fiind si in postul Pastelui, este mai usor. Cat mai multe salate cu tot felul de verdeturi... ceaiuri naturale in cantitati cat mai mari... si sa nu uitam de miscare. Neaparat miscare, altfel nu faci nimic."

Raspuns mamica: "O metoda buna de detoxifiere am auzit-o de curand. Trebuie sa mancam tot felul de salate si sa bem shakuri foarte des. Nu stiu sigur daca functioneaza. Am auzit asta la interviul unei vedete. Dar poti gasi ceva de detoxifiere si la farmacie. Incearca amandoua variante si vezi care functioneaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.