Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Incercati sa obtine mostre in loc sa cumparati? Am o colega de serviciu care primeste tot felul de mostre acasa.

Raspuns mamica: "Aceasta este o idee foarte buna, pe langa faptul ca poti economisi poti si incerca produsul ininte de al cumpara. Sunt sigura ca daca un produs mi-ar place l-as cumpara apoi. Dar sa incerc... nu stiu cum poti obtine acest lucru gratis :) oricum e de admirat."

Raspuns mamica: "Normal, ca oricine. Acum, depinde ce fel de mostre, si daca se potrivesc nevoilor noastre. In genere, cine nu doreste sa primeasca ceva gratuit? Mai ales daca e si produs de calitate. Si-apoi, astfel poti compara calitatea si pretul produselor pe care le folosesti, nu?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.