Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cat timp se face detoxifiere organismului/colonului?

Raspuns mamica: "Detoxifierea poti sa o faci de cate ori simti tu nevoia. Eu o recomand pe timpul verii cand pe piata gasesti tot felul de fructe si legume bune si ieftine. Sau daca ai posibilitatea sa le cultivi tu, cel mai bine. Un produs cel mai bun detoxifiant este apa asa ca ea nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta zilnica."

Raspuns mamica: "Cred ca de cate ori ai ocazia si de cate ori simti nevoia sa o faci, este bine sa bei foarte multe lichide si foarte multe sucuri naturale. Nu am incercat asa ceva, dar cred ca este foarte benefic organismuluiș in schimb cunosc persoane care au facut si se simt foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.