Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum trebuie sa fie patutul unui bebe ?

Raspuns mamica: "Patutul unui bebelus, in primul rand, ar trebui sa fie cat mai confortabil, sa fie facut din materiale anti-bacteriene si lenjeria de asemenea. Pernuta nu trebuie sa fie clasica - cea umpluta cu pene - pentru a nu se supraincalzi. Daca se poate sa fie cat mai greu/mare, nu va sta prea mult in patut si riscul de a se rasturna e mare."

Raspuns mamica: "Patutul este bine sa fie din lemn, deoarece este mult mai durabil si il poti folosi si cand va fi la scoala pana la vreo 10 ani, deoarece se lasa o parte in jos si se face pat. Iar salteaua trebuie sa o gasesti exact cat este patutul si vezi sa nu fie doar din bumbac."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.