Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce alimente ajuta la dezvoltarea memoriei, la copii ?

Raspuns mamica: "Intr-adevar, am auzit si eu ca sunt cateva alimente care ajuta la memorie cum ar fi pestele, macar o data pe saptamana ar trebui ca un copil sa manance peste, dar in general o alimentatie sanatoasa, un stil de viata sanatos ajuta memoria, sa doarma 8-10 ore pe noapte, sa manance fructe si legume proaspete etc."

Raspuns mamica: "Sunt adepta produselor piscicole. S-au facut studii si se cunosc rezultate deosebit de favorabile pe baza pestelui. Daca copilul dumneavoastra nu mananca, nu ii place pestele sau nu aveti cum si de unde sa procurati peste proaspat, puteti incerca suplimentele pe baza de ului de peste - dau aceleasi rezultate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.