Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Un copil mic agitat imi poate afecta sarcina ?

Raspuns mamica: "Daca devii si tu agitata de la cel mic, atunci da, iti poate afecta sarcina. Cel mai indicat pe durata sarcinii este sa fii cat mai calma si relaxata, pentru ca bebe din burtica iti simte toate starile. Incearca sa ii explici copilului mic situatia sau cere ajutor unei rude/prieten."

Raspuns mamica: "Nu se intampla nimic stai linistita, doar sa nu te enervezi, trebuie sa-l intelegi ca e un copil, el nu stie ca tu trebuie sa fii linistita, iti spun din experienta mea proprie, eu la ultima sarcina, cu fetita, cel mare avea 3 ani jumate iar cel mijlociu 1 an si iti dai seama ca trebuia sa fac fata agitatiei lor, si nu am avut nici un ajutor, dar nu mi-a afectat sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.