Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Din punct de vedere zodiacal, ce semn ati dori sa aiba copii dumneavoastra?

Raspuns mamica: "Sincera sa fiu nu m-am gandit niciodata in ce zodie as vrea sa fie copilul meu. M-am gandit da in ce luna as vrea sa se nasca dar in ce zodie nu. Si stii de ce, deoarece eu nu cred ca zodia iti influenteaza destinul sub nici o forma. Nici nu stiu prea multe despre zodii sa stiu care este mai buna."

Raspuns mamica: "Nu cred in semnele zodiacale si nici nu m-am gandit in ce perioada/zodie sa-mi nasc copilul. Nu mi-am programat sarcina, mai ales dupa zodie si am o fetita capricorn (nascuta pe 5 ianuarie). Nu cred ca semnele zodiacale iti pot influienta destinul sau viitorul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.