Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Urmeaza sa ma casatoresc :) Daca ati fi in aceasta situatie, cum ati vedea nunta perfecta. Evident, sa ne incadram si intr-un buget acceptabil.

Raspuns mamica: "E dificil sa iti spun care ar fi nunta perfecta pentru tine, fiecare mireasa vede altfel organizarea nuntii ei. In mare, nunta se va petrece la un restaurant (aici depinde de tine ce culori de decor alegi), muzica (poate angajezi formatie sau DJ), meniul servit sa fie bun, sunt multe detalii pe care le poti rezolva si cu un buget mai mic, dar sa nu te zgarcesti la rochie, esti printesa pentru o zi si trebuie sa te simti minunat in acea zi (o vei tine minte toata viata )."

Raspuns mamica: "Pentru fiecare mireasa nunta perfecta consta si in rochia perfecta. Deci alege-to rochia pe care ti-o doresti chiar daca este mai scumpa, o data te casatoresti. In rest fa totul cum va place voua, buchetul care iti place, florile care iti plac, culorile, tortul etc. Important este sa va simtiti bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.