Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care lapte praf este mai putin dulce si fara arome ?

Raspuns mamica: "In ziua de azi exista o foarte multe tipuri de firme de lapte praf, cred ca cel mai bun este cel pe care il tolereaza copilul tau, eu le-am dat si milumil si nan si aptamil si pot spune ca cel mai bine a mers nan-ul, nu este nici atat de dulce si este usor tolerat de copiii, insa depinde de fiecare, unii se constipa de la un anumit tip de lapte, altii fac colici sau se baloneaza..."

Raspuns mamica: "Nanul este cel mai putin dulce.... te sfatuiesc sa nu gusti :)))) Eu am facut gresala asta + este cel mai bogat in fier, iti recomand pe langa un ceai bun de chimen cu fenicul ca bebe sa aibe o digestie buna. Surplusul de fier din Nan il poate constipa putin pe bebe dar sa nu te sperii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.