Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat de precise sunt betisoarele pentru ovulatie?

Raspuns mamica: "Betisoarele de ovulatie nu sunt precise atat cat ti-ai dori tu, daca ai probleme cu ovarele (ai ovare polichistice sau premature) nivelul hormonilor care arata ca esti la ovulatie este marit tot timpul, deci nu poate fi sigur 100%."

Raspuns mamica: "Ca orice produs de pe piata, siguranta pe care ti-o ofera este in jur de 80%. Dar le poti folosi cu incredere, pentru ca, dupa ce te obisnuiesti, iti dai seama si singura cand esti in perioada de ovulatie. Organismul va avea grija sa te atentioneze iar tu vei invata sa recunosti semnele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.