Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ceva sfaturi pentru prima aniversare a bebelui ?

Raspuns mamica: "In general copii care implinesc frumoasa varsta de 1 anisor la fetite li se rupe turta, isi aleg viitorul pe tava cu un tortulet frumos colorat dar fara cacao sa poata gusata si cel pic... cativa copii mai de varsta copilului nu ar strica... cateva balonase."

Raspuns mamica: "La numai 1 anisor nu prea se dezmeticesc ei despre ce este vorba. Eu la fetita i am aniversat cu un tortulet dragut cu animalute si a fost foarte incantata de el arata cu manuta catre pisicutele de pe el, fost incantata de confetti din are si fugea dupa ele. Draguta amintire."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.