Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

O secretie clara poate fi un semn precoce pentru sarcina?

Raspuns mamica: "Ce fel de secretie? Nu, o secretie nu poate fi un semn de sarcina, asta ar fi ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti-ca esti insarcinata mai ales daca nu ai si alte simptome, in primul rand ar trebui sa-ti fai un sumar de urina sa vezi daca nu este o infectie."

Raspuns mamica: "Acum depinde si de felul secretiei, culoare si miros, ba chiar consistenta. Poate indica si o sarcina, dar cel mai probabil este vorba de o infectie pe care trebuie sa o tratezi, deoarece iti poate cauza neplaceri. Mergi la un medic ginecolog si el iti va face un test sa vada ce fel de infectie ai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.