Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De unde pot sa cumpar pantofi foarte foarte mici pentru fiica mea?

Raspuns mamica: "Si eu am aceeasi problema cu fetita mea de patru anisori care de abia poarta la picior marimea 23 si la cizme si la pantofi, iar la sandale 22. Eu ii iau pantofiorii de la Primigi deoarece sunt speciali penntru copii si gasesti toate marimile de care ai nevoie."

Raspuns mamica: "Cat de mici? Gasiti incaltaminte incepand de la numarul 13 - mai putin de atat nu cred ca poarta. Ii puteti lua de la raionul de bebelusi sau puteti cauta pe internet. Incercati si pe site-ul firmei de incaltaminte Melania - sunt din piele si de calitate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.