Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand tatal evita sa stea in preajma copilului, acesta din urma poate fi afectat?

Raspuns mamica: "Afectat va fi copilul in primul rand, apoi tatal si dumneavoastra. Va veti indeparta unul de celalalt in loc sa va ajutati si sprijiniti unul pe altul. Copilul va fi mai retras fata de propriul lui parinte si il va evita daca nu va contribui la cresterea lui."

Raspuns mamica: "Bineinteles ca poate fi afectat. Un copil are nevoie de dragostea si afectiunea ambilor parinti, asa e in firea lucrurilor, sa fie inconjurat de ambii parinti, pntru ca oricat ar incerca,o mama nu paote inlocui rolul unui tata. Poti sa ii explici tatalui cat e de important pentru dezvoltarea emotionala a copilului..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.