Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Spre sfarsitul sarcinii femeia devine mai agitata si nervoasa ?

Raspuns mamica: "Nu neaparat, aceste stari difera de la o femeie la alta, aceste transformari psihice sunt diferite de la o mamica la alta, asa ca fiecare traieste o alta stare de suflet. Unele sunt mai agitate sau nervoase mai ales ca se apropie nasterea propriu zisa, iar altele sunt cat se poate de relaxate."

Raspuns mamica: "Nu este o regula, sunt stari diferite de la o persoana la alta. Din cauza mai multor transformari, fizice si hormonale, unele femei devin mai nervoase si mai agitate decat de obicei. Poate si emotia ca bebele va aparea in curand le determina sa fie nerabdatoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.