Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Mamici care este / a fost pozitia preferata, confortabila de alaptat ?

Raspuns mamica: "Mie mi-a fost foarte comod sa stau intinsa pe pat langa copil, statea pe o parte si copilul il puneam lipit de mine, de burta si statea cu capul pe mana mea sau ii mai puneam o pernuta. Asta mi s-a parut cea mai confortabila metoda de alaptat. Ii alaptam si din sezut uneori."

Raspuns mamica: "Cea mai mai placuta pozitie a fost cand imi tineam copilul in brate, lipit de mine. Cea mai confortabila, cand stateam intinsa pe o parte cu bebe langa mine. Si acum imi amintesc cu placere de acele perioade. Aveau un farmec aparte, simteam ca langa mine se afla cea mai mare comoara. Si acum e la fel, doar ca ii tin in brate tot mai rar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.