Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand ati inceput/incepeti sa-l invatati cu cescuta?

Raspuns mamica: "Dupa varsta de un an am inceput sa-i mai dau cu paharul sau cescuta diverse lichide. Incet, incet a invatat sa bea din pahar si chiar i-a placut mai mult decat cu sticla, deoarece a si renutat singur la biberon in jurul varstei de doi ani si jumatate."

Raspuns mamica: "Pe la varsta de 1 an jumatate cred ca ar fi cel mai indicat. Daca nu vrei sa mai folosesti biberonul poti trece la canutele speciale antiscurgere, si treptat la canuta sau pahar. Cel mai bine invata prin imitare, daca are un frate/sora mai mare isi va dori sa bea si el la fel ca el/ea din canuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.