Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sanul e nevoie sa fie golit de bebe la o singura masa ?

Raspuns mamica: "Nuu, nu il poti forta pe el sa ti-l goleasca. Dar daca cel mic s-a saturat si tu tot te simti ingreunata, poti folosi pompa pentru san, si sa ti-l golesti singura. Apoi lapticul il poti pastra pentru cel mic, dar nu mai mult de cateva ore. Dar mai bine il arunci, pentru ca tot mai bin e sa il lasi pe el sa suga singurel de la san."

Raspuns mamica: "Cel mai bine si indicat este sa ii dai la o masa sa suga doar dintr-un singur san sa nu il scoti din gura pentru a i-l da si pe celalat deoarece nu ti-l goleste si mai ales nu se va satura. Spre exemplu dimineata ii dai pe stangul si dupa-amiaza pe dreptul si asa se vor si goli si nu vei avea nici un fel de problema nici tu nici el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.