Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care ar fi cauza respiratiei dificile din timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "In ultimele luni de sarcina respiratia devine mai grea, mai dificila. Cand va culcati respirati mai greu, simtiti nevoia sa puneti mai multe perne. Uterul este mai mare a ajuns la marginea coastelor apasa pe muschiul diafragmei si impiedica distensiunea plamanilor. Dar cu putin inainte sa nasteti uterul se lasa si aceste simptome dispar."

Raspuns mamica: "Respiratia grea este un simptom absolut normal in timpul sarcinii! De regula apare pe masura ce burtica creste, cam din luna a 4 - a incolo. Vei simti nevoia sa te odihnesti mai des, sa dormi pe un capatai mai inalt. Uterul pune presiune pe diafragma, care la randul sau impiedica plamanii sa se extinda!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.