Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum isi petrece copilul timpul dupa cursurile scolare ?

Raspuns mamica: "Fetita mea dupa ce vine de la scoala - prima data ia masa de pranz, dupa aceea se odihneste aproximativ 2 ore, cateodata doarme in acest interval, iar dupa isi face temele si invatam impreuna lectiile pentru a doua zi. Ne mai ramane timp si sa mai cream cate ceva. Ii place mult sa decupeze diverse imagini din revistele vechi si sa le lipeasca pe o coala alba."

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa isi termine temele pentru a doua zi si sa invete pentru ce mai are urmatoarea zi. Apoi ii va mai ramane si timp pentru joaca, acum sa nu uitam ca sunt copii si copilaria nu o mai avem, trebuie sa ii invatam sa combine utilul cu placutul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.