Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Dupa nastere este normal sa apara urinari necontrolate ?

Raspuns mamica: "Aceasta urinare necontrolata este frecventa la femei, dar exista tratamente. Cauzele acestei urinari necontrolate sunt transformarile hormonale. Apare inainte, dar si dupa nastere. Dar ar trebui sa stai linistita, ca in jurul lunii a 6-a postpartum ar trebui sa iti revi."

Raspuns mamica: "Daca sunt scapari, adica daca se intampla sa urinezi putin pe tine da este normal, insa daca urinezi in cantitate mare nu, nu este normal. Dar dupa nastere organismul se reface iar scaparile acestea de urina sunt din cauza dereglarilor hormonale. Dureaza cca 6-8 saptamani pana iti revii, in caz contrar consulta medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.