Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, imaginati-va cum ar arata familia vostra daca nu ati avea nicio datorie, nicio certa, nicio problema...toate lapte si miere in familie. Credeti ca ati fi fericiti asa? Eu cred ca toate problemele din familie sunt de fapt sarea si piperul care ne mentin treji in viata reala.

Raspuns mamica: "Eu cred ca fara certuri prea multe, fara nicio datorie si cu probleme viata de familie e foarte frumoasa! Asa e in familia noastra! Chiar daca ne mai certam uneori, ne si impacam imediat, nu ne culcam suparati unul pe celalalt decat extrem de rar!!!"

Raspuns mamica: "Eu zic ca daca ar fi asa totul ar fi prea monoton. Legaturile stranse dintre membrii unei familii si puterea familiei consta tocmai in rezolvarea problemelor, depasirea dificultatilor impreuna. In situatiile de criza iti cunosti partenerul mai bine si tot atunci iti dai seama si de sentimetele lui pentru tine si invers."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.