Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mai are cineva disfunctie de simfiza pubiana?

Raspuns mamica: "Multe mamici se confrunta cu durerile de simfiza pubiana, ar trebui sa te odihnesti cat de mult poti, sa eviti sa stai pe scaun. Din cate stiu poti lua cate un no-spa sau scobutil pentru duere, insa cel mai bine este sa vezi ce recomandari are medicul tau."

Raspuns mamica: "Eu nu, sunt norocoasa. Stiu doar ca simfiza pubiana, prin ligamente, uneste una de alta lamele pubisului (adica este vorba despre extremitatea anterioara a oaselor iliace, doua la numar). Trebuie sa urmezi indicatiile doctorului si, din auzite, stiu ca s-ar putea sa-ti fie de ajutor compresele calde dar si gheata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.