Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetitei mele de 11 luni, ii creste o unghie de la picior stramb. Ce pot face?

Raspuns mamica: "Poti sa incerci sa-i dai o alta directie. Nu stiu cat de folositor poate fi, dar organismul tanar se poate forma. Incearca sa o dirijezi cu ajutorul unei mici atelute, sau cu un bandaj steril. Poti sa mergi la un medic, se poate sa-ti dea o idee."

Raspuns mamica: "Cel mai indicat este sa mergi la pediatru la un consult. Poate cand va creste mare nu va mai avea unghia stramba sau poate ca da. Cel mai bine mergi la un specialist si te va indruma ce sa faci si cum sa remediezi situatia. Cel mai bine este sa nu faci tu nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.