Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este permis sa fac sedinte de aerobic in apa? Am auzit si ca trebuie evitat stilul de inot tip broasca. Poate sa ma ajute cineva?

Raspuns mamica: "Cat esti insarcinata nu prea este indicat sa faci vreun tip de sport, mai bine odihnestete cat poti, ca nu stiu daca mai ai timp dupa ce nasti, iar stilul de innot tip broasca chiar nu este indicat, nici ridicarile de mani in sus, cica se pot transfora in eminenta de avort."

Raspuns mamica: "Aerobic nu stiu daca aveti voie sa faceti sau sa inotati. Pe perioada sarcinii ar trebui sa evitati sa depuneti efort sau sa practicati aerobic pentru a evita vreo complicatie sau chiar un avort spontan. In schimb va puteti relaxa in apa, daca va place, dar nu foarte mult timp."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.