Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Mama mea a avut un travaliu rapid. Ar trebui sa ma pregatesc in caz ca am si eu la fel?

Raspuns mamica: "Ti-as spune ca da, ca sa te simti mai bine insa ar insemna sa mint, este posibil sa ai si tu un travaliu rapid insa la fel de posibil este sa fie putin mai lung, asta cu travaliu nu are de-a face cum a fost la mamele noastre, mostenim multe de la ele dar nu si asta. "

Raspuns mamica: "Declansarea si durata travaliului e ca adn-ul. Fiecare dintre noi femeile, il avem si il simtim diferit. Daca mama ta a avut un travaliu rapid, asta nu inseamna ca la fel va si si la tine. Nu se mosteneste, insa se poate sa nu il simti atat de dureros si intens ca alte femei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.