Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Medicul ginecolog mi-a dat yasmin, este bun ?

Raspuns mamica: "Yasmin este un contraceptiv oral combinat in care fiecare comprimat contine cate o cantitate mica din doi hormonifeminini diferiti. Yasmin se utilizeaza pentru prevenirea unei sarcini nedorite dar si pentru imbunatatirea simptomelor precum: balonarea, edemelor, cresterea in greutate."

Raspuns mamica: "Daca medicul ginecolog ti-a recomandat yasmin, inseamna ca a facut-o in urma unui consult care i-a permis sa ia o astfel de decizie, prin urmare este bun pentru tine. Eu sunt de parere ca orice anticonceptional trebuie sa il iei in urma unei discutii cu medicul personal si nu din auzite sau la recomandare vreunei cunostinte. Eu zic sa mergi pe mana specialistului si sa nu iti faci probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.