Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pot sa-mi imbunatatesc apetitul sexual in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Stii ca este o vorba-pofta vine mancand; in timpul sarcinii treci prin anumite perioade si lipsa apetitului sexual poate fi una dintre acele perioade, nu este nimic in neregula avand in vedere ca ne preocupa sarcina si ca uneori nu ne simtim tocmai comod; cred ca partenerul nostru intelege asta."

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, contactele sexuale pe perioada sarcinii ar trebui evitate sau cat mai putine, iar in ultimul trimestru al sarcinii, sistate complet pana dupa nasterea bebelusului. E alegerea ta si a partenerului tau daca vreti sau nu sa iti pui in pericol viata sau sarcina. Daca partenerul nu te ajuta, priveste faze erotice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.