Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand poate fi introdusa fasolea uscata in alimentatia copiilor?

Raspuns mamica: "Stii cum se spune - cate bordeie atatea obiceie - unii spun ca pana la 3 ani din cauza ca este greu de diferat, altii spun ca dupa 1 an poti sa ii introduci fasolea uscata iar verede pe la 7 luni, eu te sfatuiesc sa nu-i dai pana la 1 an jumate macar iar cand ii introduci sa nu-i dai cu tot cu pielitele alea care le au si incepi cu cate putin si apoi pauza caci poate provoca alergii."

Raspuns mamica: "Din cauza ca este un produs care baloneaza si stomacelul copilului este sensibil ar trebui sa ii dai dupa varsta de 2 ani cand iti poate spune daca il va durea burtica sau nu. Incepi prin a-i da cate putin si maxim o data pe saptamana si fierbe-o bine in mai multe ape."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.