Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Este indicat sa faca plaja un copil de 3 ani ?

Raspuns mamica: "NU, categoric nu, cum sa fac plaja? In nici intr-un caz nu are ce cauta un copil, mai ales de trei ani sa faca plaja, a ca il tineti putin la soare cat timp stati cu el in apa, da, dar in rest trebuie ferit de soare, asta daca nu vreti sa va faca vreo insolatie de nu va veti mai duce la mare sau la plaja niciodata. MARE GRIJA."

Raspuns mamica: "Trebuie de stiut ca indiferent de vreme copiii trebuie scosi din casa, cu exceptia cand sunt temperaturi foarte ridicate si pot face insolatie nu este recomandat, de regula intre orele 11-17 vara. In rest pot sa fie scosi si pe soare si cand ploua, ninge etc. Un copil de 3 ani nu va sta sa faca plaja insa se poate juca chiar daca este soare atat timp cat este protejat cu crema solara speciala pentru copii si palarie de soare, ochelari; atentie insa Nu cand exista riscul sa faca insolatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.