Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti probleme ginecologice? Homeoterapia este un tratament nou eficient.....

Raspuns mamica: "Ehe... mamico... care femeie nu are probleme ginecologice? Stiu ca uneori nu ne este jena sau rusine sa recunoastem... dar asta e. De homeoterapie am auzit... dar nu am indraznic sa incerc... nu ca mi-ar fi frica... ci pentru ca costa cam mult mai ales ca este o terapie de inceput. Dar cu timpul sper ca voi incerca."

Raspuns mamica: "Da... probleme ginecologice am avut sau avem cam toate femeile, dar fiecare sufera de ceva personal si tratamentul trebuie sa fie adecvat bolii de care suferim. Homeoterapia are rezultate dar nu in toate cazurile, ca si medicamentele clasice de altfel. Eu zic sa mergem pe recomandarea medicului totusi..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.