Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Folositi des autobronzat? Cum il aplicati corect?

Raspuns mamica: "Eu nu am nevoie de autobronzant, pentru ca am o piele mai inchisa. Insa am primit anul trecut un autobrinzant spray de la oriflame. L-am folosit inainte de dus eu. Ma dadeam cu sprayul respectiv pe corp si masam peste tot cu mana. Apoi stateam vreo cateva minte asa si apoi imi faceam dusul obisnuit."

Raspuns mamica: "Nu prea am folosit dar prima data am dat-o in bara. Trebuie inainte sa testezi produsul pe piele putin si apoi sa-l aplici cat mai repede ca pe pielea uscata pt ca altfel raman pete. Trebuie aplicat in viteza pentru ca daca nu nu se usca uniform. De asemenea, trebuie sa te speli repede pe maini pentru ca ele sunt cele mai expuse."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.