Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am pe chilot niste firicele de sange. Posibil sa fiu insarcinata ?

Raspuns mamica: "Nu neaparat dar daca ai sange si nu esti la ciclu ar trebui sa te duci la un control ginecologic. Nu inseamna ca ai ceva rau dar nu este de neglijat, cred ca este mai bine sa mergi acum si sa fi mai tarziu linistita, asa ca du-te mai repede si sa-i spui daca ti s-a mai intamplat si alta data sau daca este singura data."

Raspuns mamica: "Nu cred ca este posibil sa fi insarcinata. Mergi neaparat la ginecolog daca sangerezi in afar ciclului menstrual, posibil sa ai o infectie sau o problema medicala ceva. Sangerarea nu este semn de sarcina, dupa parerea mea, oricum tu iti cunosti corpul cel mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.