Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce este ruperea membranelor? Este dureroasa?

Raspuns mamica: "Se poate intampla sa ai membranele groase si bebe sa nu poate iesi. Medicul le va rupe, este o procedura nedureroasa este asa-zisa rupere a apei. Dupa ruperea membranelor curge lichidul amniotic si, in scurt timp, iti vei tine micuta comoara in brate!"

Raspuns mamica: "Ruperea membranelor nu este dureroasa. Se poate ca membranele sa ti se rupa acasa dupa ce ai pierdut dopul gelatinos sau sa ti le rupa medicul in cazul in care bebe nu poate iesi. Dupa ruperea membranelor nu va mai dura mult si vei face cunostinta cu bebe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.