Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 7 luni a fost diagnosticat cu "hiperlaxitate articulara". Este o boaba grava ? Ce stiti ?

Raspuns mamica: "Stiu ca este o boala care formeaza vanatai si vase sanguine usor afectate. Ca si semne sunt luxatiile articulare, dureri articulare, tulburari de vedere, picior plat. Am inteles ca nu este un tratament specific asa ca fiecare simptom se trataeaza separat."

Raspuns mamica: "Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si incredere. Din cate stiu eu, nu exista tratament definitiv, dar boala se poate tine sub control. Necesita internari periodice pentru tratament si analize, mai multa grija pentru copil in viata de zi cu zi si mult optimism."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.