Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Bunica copilului meu are vreun drept de custodie asupra lui?

Raspuns mamica: "Bunicii sau rudele de gradul 1 au drept de custodie asupra copilului, doar in cazul in care, Doamne fereste, ambii parinti decedeaza si copilul nu are varsta majoratului. In cazul unui divort, dupa ce s-a hotarat legal cui ii este incredintat copilul, acesta poate si crescut de bunici, dar fara nici un drept asupra lui."

Raspuns mamica: "Cand este vorba despre un deces, asa cum spunea mamica dinaintea mea, sau daca parintii, sau parintele daca are numai unul, se demonstreaza ca nu este apt de asi creste copilul, e alcoolic, e violent sau sufera de vreo boala psihica ... atunci il poate incredinta bunicii, sau daca parintii cer acest lucru, sa fie crescut de bunici."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.