Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce se sperie fetita mea cand vede umbre noaptea in casa ? Ce pot sa fac in privinta asta ?

Raspuns mamica: "Poate a avut un vis mai ciudat... chiar daca sunt micuti pot avea si vise care ii sperie... sau sa speriat de cineva... normal bebelusii se sperie de propia lor umbra pentru ca nu stiu inca ce sunt de fapt. Stati impreuna ... ziua... intr-un loc unde se pot vedea umbre la diferite obiecte si ii poti arata ca sunt doar simple imagini care nu pot face rau nimanui."

Raspuns mamica: "Poate s-a speriat de ceva si a ramas cu frica... trebuie sa stai cu ea sa-i vorbesti in intuneric sa-ti auda glasul... poate asa o sa inteleaga ca nu este nimic acolo decat mami. E nasol cand cei mici capata cate o frica. Greu scapa de ea. Dar cu blandete si cu rabdare o poti ajuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.