Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

In ziua in care am nascut bebe, al meu a varsat un lichid asemanator zatului de cafea si a fost pus in repaos gastric si a primit antibiotic ! Ati mai patit vreuna asa ceva?

Raspuns mamica: "Mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Nici nu am apucat sa vad prea bine pentru ca am nascut prin cezariana, am auzit cand l-au aspirat, mi l-au aratat si apoi l-au luat si dus la neonatologie. A fost scos cu 3 saptamani mai devreme datorita unor complicatii si au trebuit sa-l tina 5 zile la incubator. Insa apoi totul a revenit la normal."

Raspuns mamica: "Nu am patit asa ceva cu micuta mea. Dar stiu alte persoane care au patit dar nu inteleg cauza acestei probleme. Probabil tu ai mancat cevs ce nu a trebuit si dandu-I lapte copilului el a avut aceasta problema si a trebuit sa stea in repaos. Sunt curioasa de la ce sa intamplat exact."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.