Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Credeti ca e bine sa storci cosurile la adolescenti? Eu nu ma pot abtine.

Raspuns mamica: "Nu, cu siguranta nu este bine, deoarce odata cu stoarcerea cosurilor, determini asupra pielii o iritatie determinand dispersarea cosului. Daca il storci, risti sa apara mai multe, in zonele apropiate lui. Cel mai bine le usuci folosind creme speciale."

Raspuns mamica: "Si eu storceam cosurile frecvent cand eram adolescenta si nu am ramas cu nici un fel de semn, dar am multe prietene care au ramas cu multe semne pe fata din aceasta cauza, asa ca iti sugerez sa nu le mai storci si mai bine te duci la un specialist care sa iti spuna exact."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.