Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Muschii mei abdominali s-au separat dupa toate sarcinile mele. Este ceva ce pot sa fac ca sa revina la normal?

Raspuns mamica: "Acum nu stiu cum anume s-au separat, eu spre exemplu, am ramas cu putina piele moale. Dar poti oricand daca a trecut 2 ani de la ultima sarcina, daca ai nascut prin ceezariana, sa mergi la o sala de forta si sa faci multe exercitii mai ales in zona abdomenului."

Raspuns mamica: "Incearca abdomene, exercitii pentru fese, sunt cd -uri de cumparat cu ce exercitii poti sa lucrezi acasa, poti gasi si pe internet, pe youtube parca; poti sa-ti cumperi o bicicleta, incearca macar dimineata sa faci exercitii si poti sa folosesti si o crema."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.