Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva cum se ingrijesc orhideele? De ce fel de temperatura au nevoie?

Raspuns mamica: "ORHIDEELE SUNT CAM PRETENTIOASE! Eu le tin pe pervas, geamul e orientat spre nord, le ud la 7-10 zile prin scufundarea ghiveciului timp de 10 minute intr-un vas cu apa, apoi apa vcare se scurge in farfuriuta o arunc! Temperatura e oarecum constanta cam tot timpul anului."

Raspuns mamica: "La florile de orhidee la place mediul rece si nu trebuie udate zilnic ci doar de doua ori pe saptamana. Am avut o astfel de floare iar in sezonul cald suferea, se ofilea si cautam doar locuri mai reci sa-si revina... asa ca toata vara floarea mea a stat in baie unde era mai rece."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.