Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum stiu cand este momentul sa-mi pun gemenii in patuturi?

Raspuns mamica: "De la inceput, de nou nascuti trebuie sa ii pui in patuturi, pentru inceput poti sa-i pui impreuna insa cel mai bine ar fi separat; cumnata mea le tine separat pe fetitele ei gemene insa una a invatat sa sara din patut si se culca langa cealalta dar sunt marisoare si nu exista riscul ca se pot lovi."

Raspuns mamica: "Chiar dupa ce ii aduci acasa ii poti pune intr-un singur patut, dar ceva mai mare sau chiar in paturi diferite; nu este nici un fel de problema. Mai degraba ar fi o problema din punctul meu de vedere a spatiului tau din casa pentru 2 patuturi. Ramane de studiat de tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.