Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In familia voastra cine se ocupa cu distribuirea banilor? Noi luam deciziile amandoi (eu si sotul), insa eu sunt cea care face socoteli peste socoteli ca sa dramuim cat mai bine bugetul.

Raspuns mamica: "Normal... mami... care e si casierita, sotie, gospodina, mama, prietena, confidenta... etc. la cheiltuielile zilnice, la plata facturilor, la cheltuielile pentru copii... in general eu ma ocup cu distribuirea si cheltuirea banilor... dar in cazuri in care avem de facut o excursie... sau alte cheltuieli mai importante si costisitoare luam impreuna decizii."

Raspuns mamica: "Impreuna cu sotul fac toate chestiile ce tin de banuti. Uneori aud cum unele femei nu au voie sa se atinga de bani. Nu se implica in cheltuielile de zi cu zi. Alteori aud fix invers... si nu e bine. Indiferent cine aduce bani in casa tot amandoi trebuie sa vorbeasca sa fie totul bine. Eu am o vorba. Impreuna este cuvantul cheie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.