Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce semnificatie au culorile din desenele copiilor ?

Raspuns mamica: "Alegerea culorilor pentru a umple contururile unei carti sau al uni desen spun multe despre personalitatea copiilor dumneavoastra.Albastrul semnifica o stare de calm,de seninatate,predispozitie catre contemplare.Verdele indica nesiguranta.Maroul reprezinta bucuria de atrai,este regasita des in desenele copiilor care sufera de boli grave,sau care sunt de mul bolnavi.Galbenul reprezinta nevoia permanenta de comunicare.Negrul simbolizeaza revolta ,opozitia.Rosul este energie,dinamism ,dar folosit prea des reprezinta un comportament agresiv,hiperactiv."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca au vreo semnificatie. Pur si simplu coloreaza si deseneaza cu ceea ce le place. De exemplu, fetita mea deseneaza cu roz - dinozaur roz, ponei - roz. Daca nu i-as atrage atentia si iarba si cerul ar fi roz ... Cred ca mai mult conteaza ceea ce deseneaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.