Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii sub 1 anisor viseaza in timpul somnului de noapte ?

Raspuns mamica: "Desigur ca viseaza. Viseaza inca din primele zile de viata. Sunt si ei oammeni ca si noi si traiesc aceleasi experiente pe care le traim si noi cu toate ca ei sunt mai micuti. In general specialistii spun ca in timpul somnului bebelusii retraiesc experientele din timpul zilei. In timpul somnului ii veti surprinde zambind, intristandu-se sau gangurind, asta fiind dovada faptului ca ei viseaza."

Raspuns mamica: "Nou nascutul se trezeste la intervale regulate deoarece inca o parte din somnul sau este de tip activ in care se produc visele si miscarile inconstiente.Aflat in aceasta stare el misca ,scranceste in somn sau la sfarsit se poate trezi pentru cateva clipe.Cu timpul faza de somn va de venii mult mai lunga si cea activa se va scurta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.