Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Anii trec in zbor si ca maine copii nostri plaeaca la facultate, vor trebui sa se descurce singuri. Oare cum vor reactiona ei, dar si noi?

Raspuns mamica: "Noi vom ramane singuri cu siguranta doar cine stie cum sa ramana vreo unul din copii cu noi. E bine ca vor sa mearga la facultate. Aceasta este calea spre un viitor mai bun. Dar cu siguranta nu isi vor lasa parintii singuri se vor intoarce de cate ori ii va lua dorul."

Raspuns mamica: "Asa e mami, nici nu stim cand trec anii. Trebuie sa ii invatam pe copii nostri inca de mici sa fie mai jndependenti si sa nu fie mereu dupa fustele noastre, asta tot pentru binele lor. Asa se pot descurca fara sa se sperieatunci cand vor creste. Ai mei sunt mici, dar nu stiu cum ma voi descurca sa nu ii am langa mine cand cresc. Dar ma voi adapta..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.