Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Credeti ca unui copil este bine sa-i spui adevarul ?

Raspuns mamica: "Intotdeauna este bine sa-i spuneti adevarul(depinde si de situatie). Asa va prinde incredere in voi,parintii si el va face mereu la fel. Daca il veti invata sa spuna adevarul va exista mereu comunicare intre voi atunci cand va creste si o sa stati linistiti ca nu va ascunde ceva."

Raspuns mamica: "Depinde de ce adevar vorbim si in ce conjuctura. Uneori este bine sa evitam a le spune copiilor unele lucruri pentru a nu-i supara sau pentru ca este posibil ca sa nu inteleaga sau sa le faca rau. In general este bine sa le spunem intotdeauna adevarul atat timp cat nu-i afecteaza acest lucru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.