Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ati lasa un copil de 6 ani singur acasa dupa scoala o ora sau doua?

Raspuns mamica: "Noi inca nu am ajuns la 6 ani, avem abia 3 ani, respectiv 5 luni, dar daca as fi nevoita sa il las singur acasa o ora - doua la varsta de 6 ani as fce-o doar daca mi-a demonstrat pana acum ca e ascultator. Dar ca sa fiu sigura ca e totul ok, i-as lasa ceva de facut ca sa ii ocupe timpul asta si as cam trimite o vecina sa vada daca e totul ok..."

Raspuns mamica: "Depinde de copil, daca ai baza pe el sa fie cuminte sa nu se accidenteze si sa nu umble unde nu trebuie si cu ce nu trebuie prin casa. Eu am un baiat de aproape 9 ani care am fost nevoiti ca la varsta de 6 ani sa stea singur in casa 8 ore pe zi in timpul vacantelor trecand din cand in cand sa il verifice o vecina si eu sunandu-l foarte des. Niciodata nu mi-a facut probleme si necazuri. Asa ca tu ca mama iti stii copilul cel mai bine si poti incerca, al meu prefera sa stea singur decat sa mearga la bunici."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.