Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce ati alege pentru micii dumneavoastra scolari - ghiozdanul clasic care se pune in spate sau trolerul?

Raspuns mamica: "Eu una cand o sa o dau la scoala si chiar la gradinita prefer sa ii cumpa un troler in defavoarea ghiozdanului care este greu si il va durea spatele si chiar deformeaza coloana de la greutate si de la faptul ca sta cocsat si il trage in spate. Asa ca mai bine un troler."

Raspuns mamica: "Copiii mei sunt la gradinita si au ghiozdanel clasic, nu are rost sa-i iau troler caci in ghiozdaneul e mic si le pun doar mancarea pentru gradi in el; la scoala nu stiu, dar cred ca voi opta tot pentru ghiozdanel clasic intrucat eu ii voi duce si ii voi aduce de la scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.